Nollesittning & Nollefinalen

När nolle-p lider mot sitt slut och det börjar bli dags för STABEN att uppgradera nollan till etta bjuder D-Group in till finfest. Faddrar och nollan välkomnas till sittning i sina finaste kläder för att njuta av god mat och underhållning. Kvällen avslutas med ett hejdundrande firande på kårallen tillsammans med Maskin-, TBI- och Y-sektionens nyblivna ettan och faddrar.

Tenta- & Omtentakravallen

När höstens tenta-p äntligen är genomlidet och tankeknölarna värker av utmattning är det dags att släpp loss. Därför bjuder D-Group, tillsammans med TBI-sektionens festeri Bi6, in till fest två dagar i rad - nämligen Tenta- & Omtentakravallen. Då får du äntligen tid att fira dina avklarade tentor, alternativt fira att du får chansen att tråna efter tentatanterna en gång.

DIMD

Kliar det i kastarmen? Tycker du att det är lite för långt mellan DÖMD och DÖMD? Misströsta ej, du behöver inte vänta ända till nästa DÖMD för att njuta av D-arnas favoritsport. I februari kommer nämligen DIMD, Datateknologsektionens Interna Mästerskap i Dart. Här bjuds du på en helkväll med dart där du kan träna upp dina färdigheter och visa för alla andra att det är du som är kungen av denna ädla sport. Självklart bjuds du även på mat under kvällen.

Propexus Glador

Precis innan våren, när vintern är som mörkast, kan det behövas en ordentlig sittning för att lysa upp vardagen. Därför anordnar D-Group, tillsammans med Logopedsektionens festeri Oralspex, Propexus Glador för att fira in våren. Propexus Glador har genom åren haft lite olika teman, och årets tema kommer släppas strax innan det är dags. Detta är något ni inte vill missa!

Åvvefix & Invigning

Då nolle-p är över och alla nya ettor har fått sina overaller kommer D-Group att hjälpa till att snygga till dem. Vi ser till att det finns färg så att man kan skriva namn och måla maskotar samt revärer och märken som man kan sy på. Efter att overallerna har blivit fulländade ska dessa traditionsenligt invigas vilket innebär med lekar och tokigheter tillsammans med Läxmästeriet och deras nya ettor.

Julfesten

Då julen är på ingång och du börjar skymta tomtar i varje hörn tycker D-Group att det är ett alldeles utomordentligt tillfälle att fira den kommande helgen med en sittning. Denna julsittning anordnas av D-Group och Läxmästeriet och vi lovar att vi ska vara så snälla vi bara kan under hösten för att locka tomten till ett bord nära dig.

DÖMD 2021

Den 16e april slås dörrarna upp till årets bästa fest, DÖMD! Datateknologsektionens Öppna Mästerskap i Dart är en av norra Europas största darttävlingar som arrangeras för 40:e året i rad. Festen som pågår i tre dagar och börjar med kravall på torsdagen, fortsätter med fest på fredagen och avslutas med tävling, sittning och eftersläpp på lördagen.

Denna fest får inte missas så boka in datumen redan nu!